Stel, je bent klant bij ons. Tot volle tevredenheid natuurlijk, ik kan me niet anders voorstellen. Maar op een goede dag bedenk je dat er misschien wel meer vergelijkbare postzegelwinkels op Internet te vinden zijn. Je gaat op zoek. En dan? Daar ben ik dus benieuwd naar. Want ik ken wel een paar (stenen) winkels die ook partijen op Internet aanbieden. Meestal zijn dat de wat duurdere partijen. En natuurlijk genoeg handelaren die losse series aanbieden. Vooral via Marktplaats, eBay, catawiki en dergelijke is er een wisselend aanbod van mensen die eenmalig of regelmatig ook postzegelpartijen aanbieden. Waarbij de prijzen en de geboden service nogal verschillen.
Maar wie heeft er nog meer een eigen winkel op Internet met albums en partijen postzegels waarbij ook de goedkope partijen voluit afgebeeld worden, met snelle verzending, lage kosten en een persoonlijke service? Ik heb geprobeerd een serieuze concurrent van Stamp Land te vinden, maar ben daar tot nu toe nog niet in geslaagd. Weet jij er wel één? Dan zou ik dat graag horen. Want we zijn zeker niet te beroerd om bij te leren en daar waar nodig ons te verbeteren. Concurrentie is prima, maar we willen dan wel als meest aantrekkelijke bekend staan. Mocht je ons dus een tip kunnen geven, die is van harte welkom. En anders moeten we misschien maar onze eigen concurrerende shop introduceren.

Mocht je trouwens helemaal niet op zoek zijn naar een alternatief, dat is niet echt een groot probleem hoor. Dan kijk je toch lekker bij ons rond! Er is genoeg, we zijn altijd open en je weet wat je kunt verwachten.

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.