Het was super! Dank, veel dank allemaal. Ik ben zwaar aan een paar vrije dagen toe. Wat was het een gekkenhuis, die laatste paar dagen van december. Met op het hoogtepunt de winkel die een aantal keren "uit de lucht vloog" vanwege het hoge aantal bezoekers. En record op record. De gehele decembermaand was er zo'n 30% meer omzet dan de beste maand tot dusver. En het record van het hoogste aantal bestellingen per dag werd keer op keer doorbroken. Om je een idee te geven: de laatste week van het jaar hadden we tegen de 100 bestellingen. Dan heb je als eenmanszaak nergens anders tijd voor dan ze te verwerken, betalingen bij te houden en alles in te pakken en weg te brengen. Vandaar dat het invoeren van nieuwe albums er danig bij inschoot. Dat hopen we in januari in te halen.

De magazijnen zijn flink leeg geraakt. Logisch ook want, al zeg ik het zelf, we waren niet kinderachtig in de afprijzingen. Vele albums en partijen gingen onder de inkoopprijs weg. Eenmaal per jaar mag dat, vind ik. Ik hoop dat jullie er ook van genoten hebben, maar gezien het resultaat neem ik dat zeker aan. En wie verzuimd heeft te kijken, tsja, misschien komt er eind 2016 wel weer een uitverkoop. In de tussentijd hopen we gewoon te gaan doen waar we goed in zijn: mooie partijen postzegels in albums en dozen aanbieden tegen eigenlijk iets te lage prijzen.

Ik wens jullie in 2016 een uitstekende gezondheid, vrede en geluk en natuurlijk ook als vanouds

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.