Het is weer zover. Die vermaledijde decembermaand. Leuk woord trouwens: vermaledijd. Wanneer hoor je dat nog? Maar daar gaat het nu niet om. December is de maand waarbij de meeste mensen een bepaald gevoel krijgen. Dat kan wel of niet positief zijn, of een mix natuurlijk. Aan de ene kant wel gezellige momenten, aan de andere kant ook veel gedoe. Voor ons betekent het heel veel gedoe, maar dan letterlijk bedoeld. Het is elk jaar de drukste maand. Vorig jaar verkochten we in 4 weken net zoveel als de 6 weken daarvoor. Of dat dit jaar ook gaat gebeuren denk ik niet, maar druk zal het zeker wel worden. Want jongens, jongens, wat hebben we eind november weer veel ingekocht. Bijna 100 verhuisdozen met albums, collecties en divers Fundgrubemateriaal. Klinkt niet zoveel als je het zo ziet staan. Maar het betekent wel een vrachtauto die 4 hoog opgestapelde pallets kwam afleveren, zo'n 3000 kilo wat vervolgens een keer of 5 door je handen gaat. Het ouderwetse handwerk ja. Postzegelwinkelier. Je moet er een sterke rug voor hebben.

Ik hou het daarom kort dit keer. Er staat hier een loods vol materiaal te wachten om verwerkt te worden. Elke dag kun je daarvan een klein stukje zien binnenkomen. Er zit voor iedereen wel wat tussen. En natuurlijk weer veel te goedkoop. Ik lijk Sinterklaas wel.

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.