Vorig jaar hadden we in januari ook al een column met deze titel. Hm. Niet erg origineel dus. Ik heb hem nog eens erbij gepakt, en de inhoud is verrassend actueel. Het gaat over dat het na een hectische decembermaand in januari altijd wat rustiger is, en dat dit dus bij uitstek de tijd is om een leuke collectie aan te schaffen. Want hij is wat minder snel weg dan normaal, dus je hebt meer kans op een koopje. Dat geldt nu ook, hoewel ik niet kan zeggen dat het echt rustiger is geworden. Op 1 januari kwam om 10 minuten over 1 alweer de eerste bestelling van dit jaar binnen. Het jaar dat dus net een uur oud was!

In de column van vorig jaar las ik ook de spreuk van de maand. Dat is waar ook. Die hadden we ingesteld, maar bij gebrek aan inzendingen is het bij een paar spreuken gebleven. Van de week hoorde ik wel een aardige uitspraak van iemand die zei: Ik ben bang dat ik depressief word. Ja, denk daar maar eens over na. Het hoort misschien ook wel een beetje bij januari, maar persoonlijk weten wij daar een uitstekende remedie tegen: lekker snuffelen in een nieuw album of aan zo'n spannende Fundgrube. Nou, wat let je? Je wilt toch zeker niet depri worden? Door die winkel dus, en snel een beetje.

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.