Soms kun je op deze plek wat min of meer filosofische bespiegelingen lezen. Dit keer houden we ons aan de harde feiten. En blijven we dicht bij huis, beter gezegd, bij onze winkel. Want het is volop inkoopmaand voor Stamp Land. Bijna alle veilinghuizen hebben een veiling gepland binnen een periode van 4 weken. Drukte dus.

Wat is de stand? We zijn er in geslaagd om een heleboel splinternieuwe collecties Nederland in te kopen. Een aantal staat al op de site, heel modern postfris, frankeergeldig en nu te koop ónder de postkantoorprijs. Verder hebben we net ingekochte pracht collecties liggen van Finland, Noorwegen en Groenland. Die moeten nog uitverkaveld worden. Binnenkort zul je zien dat het assortiment losse series van die landen weer goed aangevuld is.

En natuurlijk zijn we ook in staat geweest om talloze verhuisdozen vol albums en partijen op de kop te tikken. Deze komen als los album in de winkel terecht, of, meestal de restanten, als Fundgrubedoos. We verwachten van deze laatste, meest gevraagde, categorie in mei er toch zeker nog een stuk of 20 te kunnen aanbieden. De liefhebbers kunnen hun lol dus op.

En dan komen er op het moment van schrijven (2 mei) nog een stuk of 5 veilingen aan binnen 3 weken. Er zal dus nog het een en ander aan moois bij gaan komen. Wat, is zelfs voor ons nog een verrassing. En van dat soort verrassingen houden we wel. Jij toch ook? Toch zover dus de naakte feiten. Of kale feiten. Harde feiten zo je wilt. Ach, zo heeft iedereen z'n voorkeur. We gaan er niet op door, om eerder genoemde bespiegelingen te voorkomen. En om jullie niet langer af te houden van je door ons uiterst gewaardeerde tijdverdrijf: de winkel doorsnuffelen.

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.