Alweer een maand op Internet aanwezig. Wat is er allemaal gebeurd? En vooral natuurlijk: hoe gaat het verder de komende tijd? Ik zal jullie even bij"praten".

Het was wel spannend. Na jarenlang een winkel binnen eBay gehad te hebben (en nog steeds), nu voor het eerst ook zelfstandig met een webshop bereikbaar. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Dus moesten we het wel aantrekkelijk maken. Dat hebben we geprobeerd met veel albums en partijen. Met lagere prijzen voor de losse series dan in de eBaywinkel en met lagere verzendkosten. En met een uniek produkt: de Fundgrubedozen.

Gevolg? Het lijkt erop dat Stamp Land een aantal fans heeft gekregen. Dagelijks bezoeken meer dan 10 mensen de site, de meest bezochte produkten zijn de Fundgrubedozen en per dag komt er gemiddeld meer dan 1 bestelling binnen. Da's helemaal niet zo gek voor een winkel die nog nergens aan de weg heeft getimmerd, geen reclame heeft gemaakt en via Google niet te vinden is. Het biedt hoop voor de toekomst, en dat is in deze tijd nooit weg. Maar achterover gaan zitten is niet onze hobby. Daar moet ook nog veel te veel voor gebeuren. Er moeten bijvoorbeeld nog duizenden series van enkele landen ingevoerd worden, er liggen nog een stuk of 10 uitgebreide collecties te wachten tot daaruit de series zijn geselecteerd die los kunnen worden aangeboden (o.a. Frankrijk, Monaco en Portugal) en vanaf deze week zijn we weer bij de grotere veilingen aan te treffen. Na 19 januari komen daardoor weer vele dozen met partijen binnen. Daarom zoek ik eigenlijk een vrijwilliger die kan en wil ondersteunen met het invoeren van produkten. Die ontvangt slechts een bescheiden vrijwilligersvergoeding, want we willen de prijzen natuurlijk wel zo laag mogelijk houden. Mocht je iemand kennen die dit zou willen doen, laat het weten! Het enige dat er voor nodig is, is een computer met Internet. Het werk is in tien minuten te leren, maar iemand uit de buurt van Amersfoort zou natuurlijk wel handig zijn.

Tot zover deze enigszins zakelijke update. We houden je op de hoogte van de vorderingen, maar ik zal in deze rubriek ook regelmatig wat grappige of opvallende gebeurtenissen vertellen. Vanaf nu proberen we deze rubriek tweemaal per maand te laten verschijnen: aan het begin en in het midden van de maand. Volg ons! En in de tussentijd wensen we je natuurlijk bij het kijken in onze winkel, weer als vanouds bijzonder VEEL PLEZIER!

Wil je de vorige postzegelcolumn lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.