Misschien is het een beetje gemeen. Het woord gratis gebruiken om je deze column te laten lezen. Maar ik ben wel benieuwd wanneer de eerste reactie binnenkomt. Ook wel benieuwd hoeveel mensen deze column elke twee weken lezen. Maar dat weten we niet, wordt niet geregistreerd. Wet op de privacy, je weet wel. Toen je een paar weken geleden ineens allemaal emailberichten binnenkreeg. Dat bedrijf X je privacy zo graag wilde garanderen, en dat ze daarom hun regels hadden aangepast. Ja, ja. Dat was natuurlijk omdat het wettelijk verplicht was. En iedereen die toen zijn regels ging aanpassen, had het daarvoor blijkbaar dus niet goed (genoeg) geregeld. Dus zo hoog hadden ze je privacy helemaal niet in het vaandel staan. Wij ook niet hoor. Jullie privégegevens interesseren ons namelijk helemaal niet. We hebben dan ook niets gewijzigd hierin.

Maar ondertussen zijn we wel benieuwd hoe lang het duurt voordat iemand reageert als we iets gratis weggeven. Daar komt 'ie dan: We hebben 10 lege banden klaarliggen voor de eerste geïnteresseerde die ons een email stuurt en meldt dat hij/zij ze wel wil hebben. Het zijn van die bekende bruine Unicef banden. Natuurlijk ook voor andere doelen te gebruiken, mits je er de juiste bladen voor hebt. Gratis op te halen. Moeten we ze versturen, dat kan ook, mits binnen Nederland. Dan rekenen we 8 euro voor de verzend- en verpakkingskosten. Of gratis met de rest van je bestelling als de porto daar niet hoger door wordt.

Zodra de eerste zich gemeld heeft, melden we dat hier: De albums zijn inmiddels vergeven.

Geen interesse? Ik kan 't me voorstellen. Je moet het maar net kunnen gebruiken. Trouwens, nu we toch bezig zijn: we hebben ook nog wat lege cassette's (hoezen) in verschillende formaten, zoals voor de eenvaks FDC albums en wat grotere banden. Nee, geen Davo helaas. Het beste kom je even kijken of er wat voor je tussen zit. Ook gratis. Is dat ook niets? Kan gebeuren. Gelukkig hebben we meer dan voldoende andere aanbiedingen in de winkel. 

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.