Op dit moment van schrijven genieten we in Nederland van een hittegolf. Wist je dat dat vrij bijzonder is? Slechts 19 keer gebeurd in de laatste 115 jaar. Het schijnt dat mussen dan dood van het dak af vallen, hoewel ik persoonlijk dit verschijnsel nooit heb kunnen opmerken. Waarschijnlijk vanwege onze luxueus gekoelde dakrand, dat zal het zijn.

In elk geval, volgens de themometer mogen we met vakantie en er zijn er genoeg die dat met beide handen aanpakken. Wij bij Stamp land zijn meer van het gewoon doorpakken, maar ja, dan zijn er van die huisgenoten die je een dagje meetrekken en zo. Daarom doen we het traditioneel in juli wat rustiger aan. Wat minder nieuwe partijen, zo nu en dan even er tussen uit. Maar zelfs als we weg zijn en de verzending op zich laat wachten, is er altijd iemand beschikbaar zodat je in acute postzegelnood tenminste je bestelling nog kunt afhalen. Een hele opluchting nietwaar? Zo, daar hoef je het dus niet warm van te krijgen. Kijk gerust het assortiment door. Vaak is de zomer de beste tijd om te kopen. Lekker laten liggen, dan heb je deze herfst, in gure tijden bij de kachel iets om naar uit te kijken. Of je nu ver weg gaat, dichtbij blijft, of thuis gaat genieten, we wensen je:

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.