Vrijwel elke verzamelaar heeft wel overtollige albums en dozen met materiaal waar hij eigenlijk niets (meer) mee doet. Wat is gemakkelijker dan alles bij Stamp Land inruilen? Het mes snijdt zo aan twee kanten: je bent van je overtollige albums af, krijgt meteen contant geld in ruil en ook nog eens extra korting op nieuwe aankopen! Bovendien kan Stamp Land op die manier weer nieuwe collecties aan andere geïnteresseerden aanbieden.
 
Hoe werkt het?

* Alle albums en partijen postzegels kunnen aangeboden worden. Je kunt ze opsturen naar Stamp Land, Parnaskruid 25, 3824 PG Amersfoort. Doe er dan een briefje bij met je naam, adres, email en bankrekeningnummer (IBAN). Je kunt ze natuurlijk ook komen brengen. Maak dan vooraf een afspraak. Je kunt uitsluitend postzegels inruilen, geen munten, telefoonkaarten, e.d.

* Na ontvangst ontvang je van Stamp Land per email een reëel inruilaanbod. Als je dat accepteert, staat het bedrag de volgende dag netto op je bankrekening. Er zijn helemaal geen kosten aan verbonden. Dat is anders dan bij een veiling, waar je op 20-30% bemiddelingskosten moet rekenen.

* Stamp Land doet een zo reëel mogelijk aanbod. Een andere partij zou natuurlijk meer of minder kunnen bieden, maar wij gaan uit van een prijs die past bij het assortiment van Stamp Land. Vind je het bedrag te laag, dan retourneren we je albums op onze kosten.

* LET OP DE BONUS:  Behalve de inruilprijs ontvang je ook nog een kortingkode die je kunt gebruiken bij je eerstvolgende aankoop in onze winkel. Bij een inruilprijs t/m 50 euro is dat een code voor 5% korting, bij 51-250 euro is dat voor 10% korting, 251-500 voor 15% korting en bij een inruilprijs boven de 500 euro zelfs voor 20% korting. De kortingcode is een hele maand geldig op het totaalbedrag van je eerstvolgende bestelling. Zo kan de totale inruilwaarde nog aardig oplopen!

Inderdaad, veel leuker kunnen we het niet maken. Dat is ook helemaal niet erg, want postzegels verzamelen moet vooral leuk blijven. Daarom nodigen we je uit om meteen onze winkel te bezoeken. En wat je van je aankoop overhoudt? Dat ruil je dus weer in.

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.