Stamp Land is vooral bekend van de postzegelpartijen. En laten we wel wezen: dat lijkt me terecht. Het is onze kernactiviteit en dat blijft het ook. Daarnaast hebben we een ruim assortiment van met name Scandinavische landen. Dat is historisch zo gegroeid. We zouden graag een uitgebreid assortiment van andere landen aanbieden, maar het opzetten van een wereldwijde, of zelfs alleen Europese stock vergt een forse investering. En dat geld steken we liever in partijen en dozen. Maar soms kom je een collectie tegen die te duur is om als geheel te verkopen. Zo hebben we onlangs een verzameling Frankrijk van zo'n 20 albums verkaveld. De betere zegels daarvan zijn nu los te koop, en de albums zijn met 98% van hun oorspronkelijke inhoud tussen de albumpartijen te vinden voor alleszins redelijke prijzen.

Maar nu komt het: hoe kun je als postzegelwebwinkel wel een groter aanbod series aanbieden zonder daarvoor de investeringen te doen? Daar hebben we een optie voor bedacht. Want er zijn ook voldoende verzamelaars / handelaars die wel over een assortiment van een bepaald land beschikken, maar geen winkel op Internet willen opzetten. Welnu, je voelt 'm misschien al aankomen. Deze mensen willen wij de mogelijkheid bieden om hun liggende voorraad via stampland.nl te verkopen. Dat vergt geen enkele investering, je betaalt slechts een vergoeding na verkoop. En aan de andere kant kunnen wij zo een uitgebreider assortiment aanbieden. Interessant voor beide partijen lijkt ons. En de klant is natuurlijk de grote winnaar, want die krijgt meer te kiezen. Heb je interesse om mee te doen? Vraag vrijblijvend informatie via info@stampland.nl.

Ondertussen blijft het speerpunt van deze winkel wel de albums en Fundgrubedozen. Deze zijn onverslaanbaar. Kijk maar.

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.