Een flitsende vooraankondiging: terwijl temperatuurrecords sneuvelen, zijn wij al volop bezig om het nieuwe seizoen voor te bereiden. En één van de eerste vernieuwingen daarin betreft onze alom gewaardeerde Fundgrubes. Die heerlijke postzegel-uitzoekdozen. Je kunt het je op dit moment misschien niet voorstellen, maar als straks buiten de wind om het huis waait, en binnen de kachel staat te snorren, is het toch heerlijk om zo'n verrassingsdoos postzegels uit te pakken?
Welnu, er komt een nieuw soort postzegelFundgrube. We verklappen verder op dit moment nog niets. Hou je email in de gaten, want rond 21-22 augustus zullen we meer duidelijkheid geven. Vanaf 22 augustus staan ze dan ook in de winkel. Zo zie je maar: een beetje postzegelwinkelier moet vooruit denken. Wij gebruiken de zomerperiode altijd om na te denken of en wat we zouden moeten aanpassen in het komende seizoen om je nog meer postzegelplezier te kunnen bieden. En we hebben inderdaad het nodige gevonden. De vernieuwde Fundgrube is de eerste verandering. Er zullen meer volgen. Hou deze winkel dus in de gaten. Waarom niet nu meteen even kijken of er nog wat voor je tussen zit? Je weet toch: midden in de zomer kun je altijd de beste koopjes scoren.

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.