Het is al een tijdje geleden dat ik er hier wat over heb vermeld. Inmiddels zijn er natuurlijk nieuwe klanten bijgekomen, en daarom vraag ik nogmaals je aandacht voor de keuze van verzending die je maakt als je een bestelling doet.
Binnen Nederland kun je kiezen tussen snelle en goedkope verzending. Het is goed om te weten dat het verschil niet alleen zit in de voorrang waarmee de bestellingen met een snelle verzending behandeld worden. Er zijn meer verschillen. Zo is de verzending van een goedkope versie voor je eigen risico. Laatst gebeurde het nog. Een envelop was tijdens de sortering open geraakt en de inhoud deels weg. Heb je dan gekozen voor een snelle verzendmethode, is alles gedekt en krijg je je geld terug. Maar bij een goedkope verzending neem je zelf dus dat risico. En er zijn meer verschillen. We voorzien een pakket waarbij gekozen is voor de duurdere verzendmethode van extra tape en bescherming. Bovendien wordt dit altijd met PostNL verzonden en gefrankeerd met bij voorkeur toeslagzegels.

Wil je precies weten wat de verschillen zijn tussen goedkope en snelle verzending? Kijk dan in het blauwe vak onderaan deze pagina onder het kopje Bestelinformatie, en klik op Verzending.

Zo. Dat weet je dan ook weer. Kun je met een gerust hart nog even winkelen.

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.