In de vorige column kon je lezen over de aspiraties van Stamp Land. We kregen een tip van een klant om op Facebook een pagina te openen. Nu zijn we niet zo actief op die sociale media, maar vooruit. Onder het motto "baadt het niet, het schaadt ook niet" hebben we dit advies opgevolgd. En het werkt ook nog. Bedankt, Dick! Er ligt een insteekboek voor je klaar. Tijdens het adverteren op facebook merken we een groei van meer dan 50% in het aantal bezoekers van de site. Dat heeft geleid tot enkele nieuwe klanten, overigens nog lang niet die 50%, en dat is maar goed ook, anders hielden we geen voorraad over.

Wat opvalt is het grote aantal reacties uit het Midden-Oosten en Noord Afrika. Dan moet je denken aan landen als Algerije, Tunesië, Irak en Egypte. Je zou toch denken dat mensen in die contreien wel wat anders aan hun hoofd hebben. Maar misschien is het verzamelen van postzegels dan juist wel een aardige afleiding. De bestellingen blijven vooral uit Europa komen, en eerlijk gezegd ben ik daar ook wel blij mee. De meer exotische bestemmingen staan immers niet altijd bekend om hun vertrouwde postzendingen.

Ook hebben we de afgelopen week weer een 80 dozen nieuwe voorraad aan albums kunnen inkopen en hopen op nog een paar honderd meer binnen een week of 4. Het veilingseizoen draait volop. Er is dus genoeg nieuws te ontdekken in onze winkel. En mocht er een dag niets geplaatst worden, niet meteen ongerust worden. Een klant mailde namelijk al dat hij dacht dat we door griep geveld waren. Nee, nee, geen paniek. Dan zijn we waarschijnlijk gewoon aan het inkopen. Wat dat oplevert, kunnen jullie natuurlijk als eerste zien. Blijf kijken en als het even kan, met

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.