Tijd voor verandering. Dat heb je soms. Of je hebt het liever niet, maar het is wel nodig. Oplettende winkelkijkers hebben het misschien al gezien. Stamp Land heeft een nieuwe winkelrubriek. Nu we gestopt zijn met de verkoop van losse postzegels, is deze rubriek overbodig geworden en dus verwijderd. Daarvoor in de plaats hebben we de rubriek albums en partijen in tweeën gesplitst. Er is nu een rubriek met verzamelingen en partijen van postzegels en eentje voor verzamelingen en albums/partijen met brieven, poststukken, e.d.

Hiermee wordt het zoeken wat gemakkelijker voor mensen die uitsluitend brieven zoeken, terwijl als je die juist niet wilt hebben, je niet meer door hoeft te scrollen wanneer je brievenverzamelingen ziet. Kijk maar in de rubrieksindeling boven aan deze pagina. Beide rubrieken kennen de onderverdeling in kleine partijtjes, albums en Fundgrube dozen.

Voor de duidelijkheid: er zijn natuurlijk voldoende verzamelingen die gemengd zijn. Wanneer een verzameling postzegels ook een paar poststukken of FDC's bevat, is deze opgenomen in de rubriek postzegels. Als het echt fifty/fifty is of voor beide groepen zoekers interessant, kun je zo'n partij in allebei de categorieën vinden.

We hopen dat je dit een bescheiden verbetering vindt. Er zijn nog wel meer aanpassingen die er aan komen. Volgend jaar, in 2019 plannen we een wat grotere herziening van onze winkel. Dan hopen we wat wensen te kunnen realiseren die we inmiddels door hebben gekregen. Eén van die dingen is het feit dat bij het plaatsen van nieuwe partijen natuurlijk maar één koper de eerste kan zijn. Tot frustratie van anderen die dan soms net te laat zijn terwijl het artikel wel in hun winkelwagentje lag. Dat kan op dit moment inderdaad. Hier hopen we volgend jaar een oplossing voor te hebben. En zo zijn er nog wat meer dingetjes. Mocht je ook een wens hebben om het winkelen gemakkelijker te maken, schroom niet om het ons door te geven via info@stampland.nl.

Maar dat duurt allemaal dus nog even. Geniet voorlopig gewoon nog lekker van een vertrouwde manier van winkelen.

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.