Zomaar een spontaan wild idee. Wat vinden jullie van een open dag bij Stamp Land? Dat je een kijkje achter de schermen kunt krijgen, alles vragen wat je ooit had kunnen bedenken, je verbazen hoeveel albums er op een paar vierkante meter opgeslagen kunnen worden, en meer van dat soort dingen? Natuurlijk met een lekker vers kopje koffie of wat anders. Fundgrubedozen bekijken, en de albums die je wat beter wilt bestuderen live inzien. Sterker nog: je hebt dan de mogelijkheid om de nieuwste albums en Fundgrubedozen die nog niet in de winkel geplaatst zijn als eerste in te zien. En desgewenst te kopen natuurlijk. We hebben wat lege gebruikte insteekalbums voor de liefhebber, een grote partij insteekkaarten met postzegels en nog veel meer. Alles wat er net op dat moment binnen is maar nog niet verwerkt. Dat is dus volgende week weer wat anders dan nu.

Het is maar een idee. Maar het kan zomaar werkelijkheid worden. Voordat we ons gehele klantenbestand gaan uitnodigen, geldt deze open dag bij wijze van proef speciaal voor de lezers van deze column. Er is alleen wel een probleem van technische aard. We zijn namelijk zo klein behuisd dat er geen grote aantallen mensen tegelijk naar binnen kunnen. Eigenlijk is het met twee gasten al vol. Het liefst zouden we een dag onze deur open zetten en maar afwachten wie er komt. Maar dan zul je natuurlijk zien dat de bussen allemaal tegelijk arriveren.

Daarom vooralsnog een open dag met hindernissen. Alle lezers zijn welkom op dinsdag 10 en woensdag 11 november, tussen 10 en 22 uur. Maar alleen op afspraak. Zo kunnen we je in alle rust laten kijken en vragen stellen zonder hijgerige collega's in je nek.

Interesse? Stuur dan een email naar info@stampland.nl en geef aan welke dag en tijdstip je voorkeur heeft. Dan ontvang je een bevestiging met alle benodigde informatie. Oh ja, helaas is onze locatie niet zo geschikt voor minder validen. Maar daar staat tegenover dat stampland.nl voor iedereen volledig toegankelijk is. Dat kopje kofie moet je dan maar zelf zetten. Ik ben benieuwd hoeveel mensen reageren.

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.