Voor onze trouwe lezertjes even wat praktische informatie. Dat moet soms ook gebeuren.

Laten we maar meteen met goed nieuws beginnen. De afgelopen maand zijn er opvallend veel nieuwe klanten bij ons gekomen. Een aantal daarvan is ook (opnieuw) begonnen met het verzamelen van postzegels. De reden daarvoor is mij niet bekend. Aan een grote reclamecampagne kan het niet gelegen hebben. Soms denk ik wel eens dat Stamp Land één van de grootste geheimen op Internet is. Een dergelijke winkel met partijen voor relatief lage prijzen is heel aantrekkelijk, maar wie weet dat nou? Niet meteen onrustig worden, wat mij betreft laten we het zo. Voor mij is het helemaal niet nodig twee keer zoveel te verkopen. Dat geeft alleen maar logistieke problemen. De omzet nu is prima om van de leven en daar moet je ook eens tevreden mee zijn in plaats van altijd maar meer te willen hebben. Overigens, de omzet in maart was hoger dan ooit. Ook daar is geen logische verklaring voor te geven, maar het is wel reden om jullie daarvoor te bedanken met een leuke actie. Die wordt binnenkort per mail gecommuniceerd.

En dan nog iets ter verduidelijking. Iedereen die albums of dozen bestelt kan kiezen voor een iets duurdere snelle verzending of de wat goedkopere verzending. In het eerste geval gebruiken we PostNL en gaat je pakket dezelfde dag weg, mits de betaling uiterlijk 15.30 uur ontvangen is. Als je kiest voor goedkope verzending staat er op de bevestiging DPD/GLS. Toch kiezen we die niet altijd. Wat we doen is namelijk de verzender kiezen die ons op dat moment het beste uit komt. Dat kan DPD zijn, maar soms ook PostNL, GLS of DHL. De verzending is dezelfde dag, maar kan ook een dag later zijn. In de praktijk betekent het dat snelle verzending de volgende dag bij je thuis is, en goedkope verzending kan ook de volgende dag zijn, maar ook tot 4 dagen later. We hopen je hiermee weer veel duidelijk te hebben gemaakt, en extra redenen te hebben gegeven om te kijken wat we nu weer voor moois in de aanbieding hebben.

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.