Je hebt ze in allerlei soorten en maten: records. Er is zelfs een bekend boek waar ze in staan. Soms onzinnig, soms nog onzinniger. Je weet wel, van hoever iemand een koelkast kan wegwerpen tot hoeveel slootwater een mens kan indrinken voor zijn blaas knapt. Leuk hoor. Van mij mag je het allemaal lezen, maar persoonlijk boeit het me niet zo.
Hoe dan ook, records interesseren mensen wel. Zo kijk ik persoonlijk al weer uit naar het einde van deze decembermaand. En niet eens omdat we de feestperiode dan voorbij zijn, maar ook omdat dan duidelijk gaat worden hoe groot het nieuwe record gaat worden. Want dat december 2015 een nieuw omzetrecord voor Stamp Land gaat opleveren, staat nu al vast. De huidige recordhouder is december 2014 en halverwege de maand zitten we al op bijna 80% daarvan, dus het zit er aan te komen.

Al mijn klanten: van harte bedankt, en dat meen ik! Natuurlijk doe ik mijn best om zo prettig mogelijk geprijsde partijen voor jullie samen te stellen, maar als jullie niet meewerken is dat toch maar mooi voor niks. Daarom kondig ik hier voor mijn vaste lezers alvast aan dat er ook dit jaar weer een uitbundige uitverkoop zit aan te komen. Hou je email in de gaten, plus de kalender: 28-31 december gaan we helemaal los met kortingen zoals we dat slechts één keer per jaar doen. Laat maar komen dat record.

Ik wens jullie allen heel fijne feestdagen en een gezegend en gezond 2016, met ook daarin weer

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.