Soms kom je ergens een spreuk tegen, waarvan je denkt: geinig, dat zouden meer mensen moeten weten. Vanaf nu willen we die dan ook gaan doorgeven, waarbij ik niet kan garanderen dat er ook echt elke maand eentje voorbijkomt. Ik hou me aanbevolen voor suggesties! (info@stampland.nl.)

De spreuk van deze maand kwam ik jaren geleden tegen, maar in tegenstelling tot vrijwel alle andere citaten, is deze me wèl bijgebleven. Daarom een aardige om mee te beginnen:
Wie met beide benen op de grond blijft staan, komt geen stap vooruit.

Dit gezegd hebbend, beloof ik jullie vanaf nu een stap vooruit te doen: er zullen veel meer albums via Stampland.nl aangeboden gaan worden en het aanbod in onze andere winkel op eBay zal worden ingekrompen. Vanaf 1 januari lopen er op eBay alleen nog maar op vrijdag en zaterdag albums af. Op Stampland.nl proberen we èlke werkdag nieuwe albums en partijen op te gaan nemen, zodat je een veel bredere keus gaat krijgen.

We hopen natuurlijk dat je daar in goede gezondheid van kunt genieten en dat 2014 een heel goed jaar voor je zal worden. Dat wensen we je oprecht toe, waarbij we echter ook met beide benen op de grond blijven staan: want het zal ongetwijfeld ook in dit jaar weer voorkomen dat mensen ziek worden, met tegenslag te maken krijgen of failliet gaan. In deze tijd van het jaar betrekt vrijwel niemand dat bij zijn of haar nieuwjaarswensen. Tegendraads als we zijn, doen wij dat dus weer wel. Daarom speciaal voor hen die het niet allemaal perfekt voor elkaar hebben: Ontvang de hartelijke wensen voor een beter 2014, en alle kracht om door deze periode heen te komen. En als je dan weer eens bij Stamp Land winkelt, wensen we je samen met al die andere bezoekers natuurlijk weer:

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.