Niet verder vertellen: Ik heb een tip voor je.

Sommige mensen hebben een favoriete postzegel, kopen daar een lijstje omheen en hangen hem aan de muur. Er zijn zelfs kronkvogels die van een heleboel postzegels iets fabriceren wat ze ophangen. Of er een auto mee volplakken. Er schijnen een kever en eend (ik bedoel dus de auto's) volledig beplakt te zijn. Persoonlijk begrijp ik daar de logica niet van, en ook de lol niet. Een postzegel hoort in een album, op een envelop mag natuurlijk ook, en het liefst wat mij betreft op een envelop of kaart in een album. Verminken door er iets anders mee te beplakken is misbruik en zou bestraft moeten worden. En aan de muur hangen is een vorm van exhibitionisme waar ik ook niet erg warm voor loop.

Als je dan toch iets aan de muur wilt hangen, koop dan een echt kunstwerk. En dan heb ik nog een tip voor je. Want voor een beetje kunst ben je toch minstens 1000 euro kwijt, en als er een bekende naam onder staat nog een heel stuk meer. Daarom moet je profiteren als er op dat gebied een unieke aanbieding langs komt. Als een professioneel kunstenaar op leeftijd aan het afprijzen slaat. Meer wil ik er eigenlijk niet over kwijt. Kijk zelf maar eens op: www.thijsbuit.nl en klik dan op de brochure. Wees wel snel, want het is al bijna uitverkocht. Maar als je liever voor 300 euro een goed gevuld album koopt vind ik dat natuurlijk ook een uitstekend idee. Kijk vooral even rond in deze winkel. Besluit je tenslotte om één postzegel daaruit in te lijsten, vooruit dan maar. Zolang ik er maar niet naar hoef te kijken.

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.