In de zomer gaan veel mensen met vakantie. Of doen het wat rustiger aan. De winkel van Stamp Land blijft deze hele zomer gewoon open, maar we doen het wel wat rustiger aan. Soms zijn we een dagje afwezig, dus het zou kunnen dat je bestelling niet meteen dezelfde dag verzonden wordt. Ik hoop dat je er begrip voor hebt, dat ook wij na een waanzinnig drukke periode onze aandacht even aan andere dingen besteden. Bovendien gebruiken we deze tijd om een aantal collecties Scandinavië door te nemen en de voorraad losse series weer eens aan te vullen. Er zullen dus minder nieuwe albums en partijen te zien zijn.

Even uithijgen na een paar echte topmaanden. Zeer bedankt, alle kopers! Vanaf half mei tot half juli hebben we meer omgezet dan in de traditioneel meest drukke periode van het jaar: oktober-december. Veel meer zelfs! Het was zo erg dat onze voorraad met 20% is gedaald terwijl de bedoeling was dat we nu juist meer albums in de aanbieding zouden hebben dan een half jaar geleden. Het zij zo. Medio augustus gaan we weer inkopen op de eerste echt grote veiling en we zijn van plan een vrachtwagen te reserveren om alle aankopen te kunnen vervoeren. Nou ja, een klein vrachtwagentje dan. En de prijzen moeten natuurlijk wel redelijk zijn, dat willen jullie tenslotte ook graag. Daar hebben we duidelijk hetzelfde belang.

Wie op vakantie gaat wensen we een fijne tijd. Wie thuis blijft trouwens ook. En als het slecht weer is, kun je overal ter wereld natuurlijk gewoon online door Stamp Land lopen. Bekijk dan ook eens iets anders dan het gebruikelijke. Misschien brengt je dat op nieuwe ideeën. Ook daarvoor is de vakantie een heel geschikte tijd.

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.