Niet alle verbeteringen vallen op. Ja, als het midden september ineens temperaturen regent alsof we in de tropen leven, dat valt wel op ja. Het is natuurlijk aangenaam, maar 's avonds om half 9 nog 25 graden en toch al donker, dat voelt toch wat raar aan.

Maar er zijn ook verbeteringen die minder opvallen. Een heel aantal columns geleden heb ik jullie verteld over de zoektocht naar een nieuwe technische beheerder van deze winkel. Die is inmiddels gevonden, en tot volle tevredenheid. De afgelopen maanden is er hard gewerkt en als het goed is heb je daar weinig van gemerkt. Eén keertje is de winkel een paar uur uit de lucht geweest, maar dat was op een tijdstip dat een gemiddeld mens in bed ligt. Van vrijwel alle dingen die aangepast zijn, zul je niets merken. Dingen die te maken hebben met veiligheid, betrouwbaarheid, snelheid, etc. Kortom, datgene wat je pas merkt als het fout gaat. Wat we natuurlijk zo hard mogelijk proberen te voorkomen. Vandaar wat aanpassingen.

Toch is er een puntje wat je wel degelijk kunt merken en daarom noem ik het hier. Veel mensen gebruiken het vakje rechtsboven op de pagina (zoek produkten....) om een zoekbegrip in te voeren. Voorheen werkte dit als volgt: als je intypte album Nederland, dan kreeg je een overzicht te zien van alle produkten waar het woord album of Nederland in voorkwam. En aangezien er nogal veel artikelen zijn met het woord album in de titel of beschrijving, was dat een hele lijst. Terwijl je natuurlijk alleen de albums Nederland wilde zien, dus de artikelen waar beide woorden in voorkwamen. En dat is nu dus gewijzigd. 

Een klein puntje, maar wel erg handig. En zo zouden er meer merkbare verbeteringen mogelijk zijn. Geef het gerust door als je een idee hebt. Het zal misschien even duren, want met het tegenwoordige uurtarief moet ik natuurlijk een gezonde beheersing van het aantal opdrachten in acht nemen, maar alle goede ideeën komen op een lijst en gaan opgepakt worden. Beloofd. En probeer nu dat zoekbegrip maar eens uit. De winkel in dus.

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.