Koop je postzegels niet bij Stamp Land. Dat is wel een heel rare oproep vanaf deze plek.

Neem het vooral ook niet letterlijk. Want dan kan ik over 2 maanden m'n faillisement aanvragen. En toch. Op dit moment hebben we ruim 200 partijen in het assortiment. Dat was een half jaar geleden nog maar de helft, dus da's mooi. En dit assortiment wisselt ook heel snel, want het oudste album hebben we nog geen 4 maanden in voorraad.

Maar, we willen toe naar een groter assortiment van zo'n 500 albums en partijen, dat overigens wel net zo snel blijft wisselen zodat je nooit lang dezelfde boeken tegen komt. En daar zit nu het probleem. Want jullie zijn zo dol op onze partijen dat ze meestal snel verkocht worden. En dat maakt het lastig om te groeien in aantal. 

Over Fundgrubedozen heb ik het maar helemaal niet. Meer dan 200 aangeboden inmiddels, waarvan meer dan de helft dezelfde dag ook werd verkocht. En de rest snel daarna, zodat er eigenlijk nooit meer dan 1 of 2 te koop staan. Het zij zo. 

We zullen dus nog meer aan de bak moeten. Of de prijzen verhogen zodat het wat langzamer gaat. Maar daar ben ik niet zo'n voorstander van. Enerzijds natuurlijk, ik geef het rondborstig toe, omdat ik graag verkoop. Maar ook omdat ik zelf nog niet zo heel lang geleden als verzamelaar partijen kocht. Kijk, en dan weet je hoe leuk het is om een koopje te scoren. Dus een hogere prijs is geen optie. Als we nu eens afspreken dat ik er elke dag net een paar meer op zet, en jullie net iets minder kopen (geen paniek, helemaal stoppen is overdreven), dan kunnen we tot dat totaal van ruim 500 komen. Beloof ik dat ik jullie een feestaanbieding doe als we het gehaald hebben.

Dus voor deze ene keer: beheers je bij het kijken. Ik wens je eenmalig

EEN KLEIN BEETJE PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.