Elk jaar zijn er klaarblijkelijk weer veel mensen die zich iets voornemen. Men noemt dat goede voornemens en traditiegetrouw gebeurt dat met de jaarwisseling. Doorgaans blijkt na enkele weken dat er niets van terecht komt of dat de poging aanvankelijk wel enig resultaat had, maar dat het voornemen toch niet gehaald kan worden. Terwijl het zo gemakkelijk is om een goed voornemen zonder enige moeite te halen. Immers: je kunt je natuurlijk iets voornemen wat je niet gaat halen. Maar als je het omdraait wordt het leven ineens een stuk eenvoudiger. Pak iets wat je zeker kunt halen en maak daar een voornemen van. Probleem opgelost. Zo neem ik mijzelf voor om dit jaar wat meer te gaan roken en minder te sporten. Wordt een makkie.

Er is nog een goed voornemen, maar daar heb ik jullie hulp bij nodig. Want in 2014 heeft stampland.nl een groei t.o.v. 2013 gerealiseerd van meer dan 75%. Mijn voornemen is om het dit jaar wat rustiger aan te doen. Tuurlijk: nog wel groeien, maar geen 75% meer. Je moet het tenslotte niet overdrijven. Help je daaraan mee? Ik zorg voor de leuke partijen voor een aantrekkelijke prijs, en jullie nemen ze van me af. Zo. Is dat ook weer geregeld.

En nu we toch wat cijfers noemen: Dank jullie zeer voor je bijdrage. December 2014 was de maand met de hoogste omzet ooit, en 31 december 2014 was de dag met de hoogste dagomzet ooit. De laatste paar dagen van het jaar heb ik niets anders gedaan dan bestellingen verwerken en inpakken. Vanaf 1 januari hoop ik de voorraad weer met nieuwe partijen aan te gaan vullen.

Ik wens jullie alleen een heel gelukkig 2015 in uitstekende gezondheid en natuurlijk ook:

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.