Nederlanders staan er onder andere om bekend dat ze altijd wat over het weer te zeuren hebben. Nergens om, maar dat lijkt me eigenlijk best terecht. Of wil iemand soms beweren dat we een prachtige zomer hebben? Nou dan. De weersvooruitzichten worden altijd goed bekeken en gelezen. Vandaag gaan we ook even vooruitkijken, maar dan niet naar het weer. Dat zal er toch niet beter op worden, en bovendien hebben we daar geen verstand van.

Nee, een kleine blik in de nabije toekomst van Stamp Land. En dat ziet er verdraaid zonnig uit. Eind juli / begin augustus is er sprake van een stilte voor de storm, waarna er een buienregen van pracht aanbiedingen over je zal neerdalen. We hebben namelijk een wereldverzameling kunnen kopen in meer dan 120 dikke Schaubek albums. We gaan die per stuk aanbieden, te beginnen met de landen buiten Europa. Dan volgt een hele orkaan Duitsland en het wordt afgesloten met een niet aflatende stroom albums met Europese landen. Ik kan er nu al naar uitkijken. Weet alleen niet zo goed waar ik de tijd vandaan moet halen om dit zo snel mogelijk te verwerken want zo rond de 20e augustus moeten we weer naar onze lievelingsveiling om te pogen een vrachtwagentje nieuwe collecties in te kopen. En dan staat er ook nog een verhuisdoos met Finland, wat we (zoals we heel zelden doen) gaan verkavelen om de losse series aan te vullen.

Als dat geen zonnig toekomstbeeld is, weet ik het ook niet meer. Blijf ons dus volgen, heb even geduld en je kunt genieten van avonden met prachtige vergezichten.

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.