Wat krijgen we nou!

Inderdaad, een nieuwe winkel op Internet. Nog meer postzegels. Hoe kom je op het idee? Zal ik dat eens vertellen dan? Misschien ken je me van de eBaywinkel Stamp Land. Of van de partijenlijsten die ik regelmatig rondstuur. Of wat verder terug, van Postzegelveiling A4 (1996-2009). Of van het maandblad Filatelie waar ik een paar jaar geleden als Mr. X de toestand op de postzegelverenigingen heb vastgelegd.

Stilstand is achteruitgang, zeggen ze wel eens. Daarom blijven we veranderen. En ook om bezig te blijven natuurlijk. Bezig met zoveel mogelijk mooie postzegelpartijen in te kopen tegen zo laag mogelijke prijzen, om ze net zo vriendelijk geprijsd aan jou aan te kunnen bieden. Nou, dat was in november wel weer raak.

Zo’n 60 verhuisdozen vol albums heb ik van verschillende veilingen weg kunnen slepen. Geef me even de tijd om daar doorheen te werken. Ze zullen vanaf nu bijna dagelijks in deze winkel worden opgenomen. Je zult dus regelmatig terug moeten komen om te zien wat er nieuw is bijgekomen. De winkel is zo kakelvers dat de rubrieken nog lang niet genoeg gevuld zijn. We proberen om er elke week wat bij te stoppen, maar er gaat nog wel wat tijd voorbij voordat de 5.000-10.000 postzegelseries allemaal te zien zijn. En het is ook de bedoeling om op deze plek zo ongeveer eens per twee weken een nieuwe column met wetenswaardigheden te plaatsen. Soms grappig, soms serieus. In de beginfase zal deze eerste column er trouwens wat langer dan twee weken op blijven staan. Heb je een suggestie, een vraag of opmerking? Laat het me gerust weten. Je ervaringen met deze webwinkel zijn ook van harte welkom. Vind je dat iets beter moet? Laat dat dan vooral weten. Je kunt mailen naar het e-mailadres rechtsonder op deze pagina.

Ken je me nog? Dan weet je hoe ik al meer dan 15 jaar het voorwoord in de veilingcatalogus en aanbiedingenlijst afsluit. Ken je me nog niet? Dan zul je het vanaf nu weten. Want veranderingen zijn goed, maar sommige dingen moeten gewoon hetzelfde blijven. Daarom wens ik je bij het wandelen door de enige echte Stamp Land winkel:

HEEL VEEL PLEZIER.