Wij zijn benieuwd. Benieuwd naar hoe je bestelling bij je binnenkomt. En dan bedoelen we dit keer de buitenkant. Want alles wordt met zorg ingepakt en we zien wel hoe het weggaat, maar niet wie er onderweg allemaal mee gooit, het vallen laat en in een wagen mikt. Daar kan een verpakking behoorlijk van te lijden hebben. En daarom zijn we benieuwd hoe het er uiteindelijk uitziet als het bij je wordt afgeleverd. Sinds een aantal maanden verpakken we de bestellingen die als snelle verzending betaald worden extra goed. Wat vaker in een kartonnen doos en als het één album is, tapen we de hoeken of randen extra in. Dat is natuurlijk extra werk en ook daarom zijn we benieuwd of dat inderdaad voor meer bescherming zorgt of dat je zending net zo gescheurd aankomt. Of net zo onbeschadigd.

Daarom deze oproep. We zouden het bijzonder op prijs stellen als je de moeite zou nemen om na ontvangst even een emailtje te sturen naar info@stampland.nl om te vertellen hoe de verpakking er bij aflevering uitzag. En als dat zinvol is, een foto daarbij. Hoeft natuurlijk niet. Als het teveel moeite is, laat maar lekker zitten dan, maar soms helpt het om iets duidelijk te maken. En er moet niets, maar we zouden het gewoon op prijs stellen. Omdat we nu eenmaal benieuwd zijn. Ben jij ook benieuwd hoe een bestelling gaat binnenkomen? Moet je wel eerst een bestelling doen. En dat kan nu. We hebben nog wat staan. Kijk gerust.

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.