Het zijn zware tijden momenteel. Waarmee ik overigens niets meer bedoel dan dat het druk is in Stamp Land. Ga maar na. Elke postzegelveiling van enige omvang organiseert in november een veiling. In 8 dagen tijd (zaterdag-zaterdag) ben ik 7 dagen gedeeltelijk of helemaal bij diverse veilingen om maar weer het allerleukste uit het aanbod in de wacht te kunnen slepen. In binnen- en buitenland. En tussendoor natuurlijk ook weer zorgen dat er liefst dagelijks nieuwe albums en partijen in de winkel te vinden zijn. Als ik dat twee dagen niet doe kan ik steevast rekenen op een mailtje van iemand die vraagt wanneer er eindelijk weer eens wat nieuws komt.... En dan willen we natuurlijk ook nog onze nieuwe klanten van ansichtkaarten bedienen. En moet er het een en ander ingepakt en verzonden worden. Het zijn zware tijden.

Je hebt gelijk, ik doe het mezelf aan. Niemand die onredelijke eisen stelt, vrijwel alle klanten hebben begrip dat ook de mensen achter Stamp Land wel eens een dagje wat anders willen doen. Maar ja, het zit in je, hè? Je wilt graag veel inkopen, en als dat eenmaal gelukt is wil je net zo graag het zo snel mogelijk weer weg werken. Om vervolgens nog meer te gaan inkopen. Als je het zo beschrijft lijkt het een zinlose cyclus. Zware tijden, inderdaad.

Maar niet voor jullie. Want in december doen we elk jaar weer leuke dingen. We bestaan dan 3 jaar, die dag zal niet ongemerkt voorbijgaan. We hebben een cadeautje besteld dat, zodra het binnen is, elke klant bij zijn bestelling kan aantreffen. En er komt nog meer leuks. Het zijn geweldige tijden voor de klanten van Stamp Land. Met z'n allen de winkel in dus. Genieten. Koop gerust alles leeg. Je weet het nu. Ik zorg toch wel weer voor nieuwe partijen.

HEEL VEEL PLEZIER.

Wil je de vorige postzegelcolumns lezen? Klik dan bovenaan deze pagina (de derde regel van boven) op Nieuws Column. Daaronder staan de vorige columns opgenomen.